این خورش کاری مرغ نیز غذایی هندی است و علاوه بر آنکه در پخت آن از کاری به عنوان ماده اصلی خورش استفاده میشود، فلفلهای دلمهای سبز و قرمز نیز برای رنگی کردن ظاهر غذا مورد استفاده قرار میگیرد. این خورش را همراه برنج میخورند.
مواد لازم برای 4 نفر:
ـ 2 قاشق سوپخوری روغن مایع گیاهی
ـ یک چهارم قاشق چایخوری ادویه معمولی
ـ یک چهارم قاشق چایخوری ادویه کاری
ـ 2 عدد پیاز (خرد شود)
ـ یک حبه سیر (رنده شود)
ـ نصف قاشق چایخوری زنجبیل رندهشده
ـ یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
ـ یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
ـ یک قاشق چایخوری نمک
ـ 400 گرم گوجهفرنگی (خرد شود)
ـ 2 قاشق سوپخوری آب لیموترش
ـ 350 گرم فیله مرغ (به صورت تکههای متوسط خرد شود)
ـ 2 قاشق سوپخوری برگ گشنیز خرد شده
ـ 3 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)
ـ یک دوم فلفل دلمهای قرمز (درشت خرد شود)
ـ یک دوم فلفل دلمهای سبز (درشت خرد شود)
ـ چند برگ گشنیز تازه برای تزئین
طرز تهیه:
قابلمه متوسطی آماده کنید و روغن را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. حالا پیاز خردشده را داخل روغن ریخته و کمی حرارت دهید تا نرم شود. سپس ادویهرا به آن اضافه کرده و همراه پیاز کمی تفت دهید. پس از آن سیر و زنجبیل را به پیاز افزوده و 5دقیقه حرارت دهید تا همزمان با پیاز سرخ شوند.
حالا در کاسه دیگری پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز، نمک، گوجهفرنگی و آب لیموترش را با دستگاه همزن یا گوشتکوب برقی به سس تبدیل کنید. این سس را به قابلمه منتقل کرده و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و به مدت 3 دقیقه حرارت دهید. پس از آن، گوشت فیله مرغ تکهشده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت 15دقیقه روی شعله اجاق گاز بپزید.
حالا گشنیز تازهخردشده را همراه فلفل سبز تند و فلفلهای رنگی به غذا اضافه کرده و در ظرف را بگذارید و زیر شعله اجاق گاز را کم کنید. بعد از آن، به مدت 10دقیقه یا تا زمانی که مواد کاملا بپزد و خورش جا بیفتد، حرارت دادن را ادامه دهید. هنگام پخت، مواد را مرتب هم بزنید.
در پایان، خورش را با چند برگ گشنیز تزئین کرده و با برنج میل کنید.